Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. Tovább →
Hotel Aquarell****
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. Tovább →

3. Abonyi Vágta

2024. augusztus 2. - 2024. augusztus 3., , Ingyenes!
3. Abonyi Vágta
Ismét megrendezésre kerül az Abonyi Vágta a Magyar Nemzeti Vágta előfutama a Parkerdőben. Idén három társrendezvénnyel színesítjük a programokat.
Pénteki napon a sikeres Éjszakai Fogathajtó Versenyt, szombaton a Tarkaborjú Főzőversenyt és a Magyarok Kenyere búzagyűjtő rendezvényeket is befogadtuk a Vágta mellé. Így a Parkerdő két napra egy hatalmas össznépi vigalommá válik.
Indul az árusok jelentkezése az Abonyi Tarka Rendezvények Facebook oldalára küldött messenger üzenetben és még van szabad idősáv a színpadon is. Várjuk a bemutatkozó anyagokat az abonyirendezvenyek@gmail.com e-mail címre.
Részletes programmal a következő plakáton jelentkezünk, de már most mindenki írja be a naptárba, hogy augusztus 2 és 3-án Abonyi Vágta.