Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. Tovább →
Hotel Aquarell****
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. Tovább →

A nagykőrösi Safari Story

2024. február 16., , Ingyenes!
A nagykőrösi Safari Story
„Nem is olyan rég,
ha jól emlékszel még”

Te emlékszel még?
Szeretnéd tudni az egész történetet?
Hogy tud egy egész Safari Park költözni?
Miként működik a Safari Park?

Ifj. Richter József, Hortobágyi Károly-díjas magyar artistaművész, a Magyar Nemzeti Cirkusz és a Safari Park Richter igazgatója elmeséli az egész történetet, melyet videókkal és képekkel is illusztrál. A Safari Park múltjáról, jelenéről és jövőjéről is szó lesz a beszélgetés alatt, melynek moderátora Juhász Nándor, a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ igazgatója lesz.

Helyszín és időpont: 2024. feburár 16. (péntek) 17:00, Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ díszterem (2750 Nagykőrös, Szabadság tér 7.)

Az előadás INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni lehet a Kulturális Központ információs pultjánál nyitvatartási időben, vagy a 06-53/550-040-es telefonszámon lehet.