Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. Tovább →
Hotel Aquarell****
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. Tovább →

A zene összehoz! - családi koncert

2018. június 2., Mély u. 1., Ingyenes!
A zene összehoz! - családi koncert
A KertiPartiTúra első koncertjére 2018-ban olyan produkciók jelentkezését várjuk, amelyeket egy-egy család muzsikakedvelő apraja-nagyja valósít meg. Lehet énekes, hangszeres, táncos műsor - a lényeg, hogy legalább két családtag (szülők, nagyszülők, testvérek, sógorok, komák, unokatestvérek...) vegyen részt benne. Zongorát, dob szerelést, igény szerinti hangosítást tudunk biztosítani a műsorszámokhoz. Elő tehát a rég elfeledett harmonikákkal, klarinétokkal, amiről talán még az unokák sem tudnak! Anya is tanult zongorázni? Egy négykezest biztosan szívesen eljátszik a kicsi lányával :) Nem baj, ha esetleg nem tökéletes a hangzás, a lényeg az örömteli együtt muzsikálás.
A ZENE ÖSSZEHOZ!

A közelgő Pedagógus napon köszöntsük így azokat, akik gyermekeinket terelgetik nap mint nap az iskolákban, óvodákban, szeretettel, odafigyeléssel.

Ha kedvet érzel családoddal a KertiPartiTúra színpadához, kérjük, jelentkezz üzenetben vagy a 20/210-5221-es telefonszámon! Szeretettel várunk!

A koncertre a belépés díjtalan!
Időpont: 19:00–21:00