Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. Tovább →
Hotel Aquarell****
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. Tovább →

Bakancslista Utazási Klub

2018. november 22., Kaszinó, Ingyenes!
Bakancslista Utazási Klub
1200 km két keréken a Duna mentén
Pozsonyi Kata: Kerékpárral a Duna mentén
„Kérdezték tőlem, hogy Miért megyek ilyen hosszú kerékpáros folyótúrára és miért egyedül? Talán azért, mert át akarom adni azt az "Életérzést" ami végig kísér az utam során, amikor találkozom a sok-sok országból jött kerékpáros emberrel. Vagy talán azért, mert át akarom adni a fotóimon keresztül azt a látványt, amikor rácsodálkozom "Gyermeki énemmel" a körülöttem lévő tájra-természetre-látnivalóra. Azért egyedül, mert az energiámmal-időmmel így egyedül én gazdálkodhatom, valamint az elért eredményért a felelősség is egyedül az enyém.
Meg akarom mutatni a Magyarországon élő embereknek, hogy nem a pénz mennyisége, nem a biológiai életkor és nem mindig az erő számít, amikor valahonnan valahová el akarunk jutni kerékpáros felszereléssel.”

Rendhagyó előadás, lesz benne életmód tanács, öltözködés, és még ehhez kapcsolódó sok-sok ötlet. A túrák folyamán Kata lefotózza a körülötte levő tájat-természeti látnivalókat-mindezt 40 éves túravezetői gyakorlattal a háta mögött.
Jöjjenek el, és hallgassuk meg!
Ingyenes rendezvény!

Időpont: 17:30–19:30