Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. Tovább →
Hotel Aquarell****
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. Tovább →

GNM INgyenes Előadás

2018. április 15., Kossuth Művelődési Központ, Ingyenes!
GNM INgyenes Előadás
Hogyan működünk?
Hogyan betegszünk meg?
Megoldások a gyógyuláshoz.
Előadó: Dr. Budai L. Károly - A Germán Gyógytudomány módszereivel gyógyító orvos, természetgyógyász és életmód tanácsadó.
INGYENES Bemutató előadás
Az ingyenes előadás célja az öt biológiai természettörvény bemutatása, amelyek a Germán Gyógytudomány alapját képezik. A Germán Gyógytudomány rámutat arra, hogy a fel nem oldott konfliktusok milyen betegségeket okoznak. Feltárja az okokat, és így jut el a valódi gyógyuláshoz.

JELENTKEZÉS:
A részvétel regisztrációhoz kötött!
Az alábbi linken regisztrálhatnak: http://drbudai-germangyogytudomany.hu/esemenyek
A weboldalam "események" menüpontjából töltse le a meghívót, annak alsó részén, kattintson a kiemelt linkre, és adja meg nevét, és e-mail címét. (Az e-mail címet másra nem használjuk, csak arra, hogy tájékoztassuk Önt arról, hogy regisztráltuk...)

Időpont: 18:00