Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. Tovább →
Hotel Aquarell****
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. Tovább →

III. Ceglédi Retro Fesztivál

2019. április 20., Gál József Sportcsarnok,
III. Ceglédi Retro Fesztivál
A füledben csengenek még a 80-as 90-es évek legnagyobb slágerei? Hiányolod a szombat éjszakákból a fergeteges partikat? Neked is beugrik sok felejthetetlen buli emléke egy Zoltán Erika, vagy esetleg egy Noeton számra? Meghallod Betty Love és a többi nagy sztár hangját, és mintha valami mágneses erő a parkett közepére vonzana? Akkor jól figyelj, ez most neked szól! Eljött a te estéd! Mert ez az „éjjel soha nem érhet véget”, ahol nagyot szól minden idők legnagyobb CEGLÉDI RETRO FESZTIVÁLJA!

KARÁCSONYI LIMITÁLT CSOMAGBAN belépők megvásárolhatók 2018. december 3.-tól december 21.-ig korlátozott számban Cegléden a Gál József Sportcsarnokban már 3999 Ft-tól!
Bővebb jegyinfó hamarosan!

Fellépők:
NEOTON-ból - Ádám és Éva
FIESTA-ból - Csordás Tibi
V TECH-ből – Kefir
Zoltán Erika
Groovhouse
Betty Love
Fresh
Splash

Fellépők után fergeteges RETRO PARTY 00:30-tól - 05:00 óráig! BEHOPP: 2000 Ft. Igazi pörgés ..... " Holnap hajnalig... "
FESZTIVÁL BELÉPŐVEL INGYENES !!!!!
És a fellépők utáni totális szórakozásra a garancia Dj Kenyó Ferenc Jubileumi Retro Show-ja! És az est házigazdája: Navidal aka. Dave Junior.
A RENDEZVÉNY HELYSZÍNÉN DOHÁNYOZNI ÉS NYÍLT LÁNG HASZNÁLATA TILOS !!!!!!!!
DRESS AND FACE CONTROL! A BELÉPTETÉS JOGÁT FENNTARTJUK!

A fesztivál és a party ideje alatt videót rögzítenek, és fotókat készítenek, melyeken való szerepléshez a belépőjegy megváltásával mindenki hozzájárul!