Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. Tovább →
Hotel Aquarell****
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. Tovább →

JUMP DAY!

2020. január 18., Living Sport,
JUMP DAY!
Magyarország Legnagyobb AirParkján!
Egy nap, ami csak az ugrálásról szól! Ha szeretnél egy nagyszerű élményt a gyermekednek, akkor most a legjobb helyen jársz! 2020 január 18-án fedett pályán lesz lehetőségük kipróbálni a fiataloknak az ország legnagyobb Air Parkját! Mászófal, Ninja fal, AirBAg, Exathlon akadálypálya, Atlétikai matrac, Óriás Ninja gömbök és még egy ügyességi dobórész is várja az 5 évnél idősebbeket!

Sztárvendégek, akikkel a fiatalok sportolhatnak.:
- Kása András / Exatlon versenyző /: A gyerekek egész nap sportolhatnak Andrással, sőt még egy kört is futhatnak vele az óriási parkban található Exatlon akadálypályán.

- Béres Norbert / Ninja Warrior /: Magyarország egyik legsikeresebb Ninja Warrior versenyzője egész nap a pályán lesz, hogy bemutassa a legdurvább trükkjeit! Norbi még abban is segít a fiataloknak, hogy megtanulják a szaltózás alapjait.

- Hegedűs László / Hege /: Az óriás pálya mellett lesz lehetőséged kipróbálni 3 különböző triál kerékpárt és Hege még egy ügyességi pályával is készül a gyerekeknek! Természetesen Vele is egész nap bandázhatnak a fiatalok!

Nyitvatartás: 10:00 - 19:00
Cím: Cegléd, Mizsei út / Living Sport Tollaslabda csarnok

Jegyárak elővételben Karácsonyig.:
1 óra: 2500 Ft helyett 2000 Ft
Korlátlan: 3000 Ft helyett 2500 Ft
VIP / Visszatérő /: 3500 Ft / LIMITÁLT DARABSZÁM /

Kísérőjegy:
Ha a kísérő is fel szeretne menni az óriási pályára, akkor a férőhely végett neki is jegyet kell vásárolnia. Amennyiben a hozzátartozó nincs a pályán, úgy a hall részben ingyenesen várakozhat.

A YourGames csapat 6 fős személyzete pedig végig a fiatalok segítségére lesz és irányítják az eszközök használatát!

Az óriási parkot és programokat minden résztvevő a saját felelősségére használhatja!

A JEGYEK ELŐVÉTELÉRŐL HAMAROSAN MÉG TÖBB INFORMÁCIÓT NYÚJTUNK AZ ESEMÉNY OLDALÁN!