Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. Tovább →
Hotel Aquarell****
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. Tovább →

Képecske fakockákból

2024. február 17., , Ára: 8.900.-Ft
Képecske fakockákból
3D Képecske fakockákból -Szülő -Gyerek festés -CEGLÉDEN
Ezen eseményünkön csak párban festésre van lehetőség, így az ár kettő személy árát tartalmazza.
A foglalkozás a gyerek résztvevőknek 6-10 éves kor között ajánlott.
Ezen eseményünkön világító festéket is használunk, ami este a sötétben foszforeszkál! ?
A ceglédi Kossuth Művelődési Köszpontba szeretnénk nektek elvinni a festészet felszabadító élményét!
Az akril festészet technikája többféle lehetőséget kínál, például 3D képecske készítése kis fa kockák felhasználásával. Szuper program kicsiknek és nagyoknak közösen a kreativitás és a problémamegoldó készség fejlesztésére!
Ezen az eseményen változatos témájú fa képet fogunk készíteni, kis fa kockákból rakjuk össze az alkotás témáját, amit Ti fogtok megfesteni a fantáziátok segítségével!
Instruktoraink az esemény folyamán lépésről-lépésre vezetnek végig a kép megfestésében. Ha az eredeti képtől eltérő színekben és kompozícióban szeretnétek dolgozni, bátran jelezzétek nekik és ők örömmel segítenek.
Ezen szülő-gyerek festő eseményünkön közösen alkothattok egy 20×20 cm-es kerettel ellátott fa táblára.
Az akril festék egy nagyon gyorsan száradó, műgyanta alapú médium, ezért ennél a technikánál nem szükséges a száradásra várni. Az esemény végeztével magaddal is viheted a műalkotásod és otthon már ki is teheted a faladra!
Akril festéket használó eseményeinkre érdemes olyan ruhában és cipőben érkezni, amit nem sajnálsz, mivel ez az anyag száradás után már nem kimosható. Kötényt mindenki számára biztosítunk, ami részben védi az öltözéket, de teljes biztonságot nem nyújt.
Mi minden anyagot biztosítunk, Nektek csak annyit kell tennetek, hogy kikapcsolódtok és kicsit átadjátok magatokat a művészetnek!

Helyszín: Kossuth Művelődési Központ
Időpont: 14:00-15:30