Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. Tovább →
Hotel Aquarell****
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. Tovább →

Királyfik és királylányok

2024. március 23., ,
Királyfik és királylányok
Bábkiállítás
Amikor gyerekként meséket hallgatunk, hamar kiválasztjuk magunknak a legrokonszenvesebb figurákat, akiket csodálunk, akikkel azonosulni tudunk. Gyakran királyfiként vagy királylányként álmodjuk bele magunkat a mesékbe, így éljük meg a valóság eseményeit.
Az idei Bábszínházi Világnap alkalmából a pécsi Bóbita Bábszínház királyi hősei gyűlnek össze intézményünk Kamaragalériájában egy újabb álmodozásra lehetőséget adva a látogatóknak.

A kiállítás március 23-tól április 20-ig tekinthető meg, hétköznap 10.00-18.00, szombaton 08.00-12.00 óráig.

FIGYELEM! A bábkiállítás március 29-én Nagypénteken is megtekinthető 10.00-16.00 óráig. Ezen a napon kézműves- és játékos foglalkozás, Művészpiac és koncert várja a hozzánk látogatókat. Részletek hamarosan!

Helyszín: Ceglédi Galéria
Időpont: 08:00-12:00