Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. Tovább →
Hotel Aquarell****
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. Tovább →

Lila akácok

2018. augusztus 18., Mély u. 1., Belépő: 2500 Ft, elővételben 2300 Ft.
Lila akácok
Canarro koncert
A KertiPartiTúra következő állomásán a Canarro együttes fog színpadra lépni.

A Canarro együttes Magyarország első gipsy jazz zenekara, amelynek repertoárjában a hazai tradíciók kerülnek ötvözésre a jazz és a manouche swing stílusaival. Saját és ismert dallamok, köztük ismert film betét dalok, egy igazán különleges hangzásban: a Django swing, a tangó, a magyar békebeli sanzon és jazz-zene stílusában ötvözve kerülnek feldolgozásra, a jazzre jellemző zenei szabadsággal. A swinges lüktetésű manouche dallamokat, olykor magyar népzenei elemekkel keverve, új, teljesen egyéni stílust teremtenek zenéjükkel. Izgalmas zenei utazásban varázsolják elénk a 20-30-40-es évek swing és jazz zenéjét fiatalos, dinamikus, improvizatív stílusban, felemelő dallamokon keresztül.

A fantasztikus zenekar a KertiPartiTúra vendége lesz ezen a kellemes nyári estén, felhőtlen kikapcsolódást nyújtva mindannyiunknak.

A szívhez szóló muzsika mellől most sem hiányozhat a Két Szabó és a Megyeri-Hanti Pincészet, akik a testi örömök szolgálatában állnak finom falatok és jó bor formájában az est folyamán.

Időpont: 19:00–21:30

14 éves kor alatt a belépés díjtalan.
Jegyek a helyszínen kaphatók, elővételben is.
Telefon: 20-210-5221