Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. Tovább →
Hotel Aquarell****
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. Tovább →

Mikulás futás

2020. november 23. - 2020. december 4., Cegléden bárhol,
Mikulás futás
Idén sem szeretnénk Mikulás Futás nélkül maradni! Fontos a sportolás és fontos a rászorulók támogatása is! Ezért idén átgondolva ugyan, de megtartjuk a Mikulás Futást!

Részletek
November 23. és december 4-e között fuss bármennyit mikulás sapkában, fotózd le és küld el nekünk! És persze a nevezési díj ezúttal is egy cipősdoboznyi ajándék, lehetőség szerint tartós élelmiszer. Ezeket a plakáton lévő gyűjtőpontjaink valamelyikén tudod leadni a megadott időpontokban!
A résztvevők között idén is értékes nyereményeket sorsolunk ki sportszerek, tollaslabda csarnok, vagy uszoda belépők formájában. A sorsoláson csak azok vehetnek részt, akik:
1. A megadott gyűjtőpontok valamelyikén leadták a cipősdobozt
2. Futottak mikulás sapkában és azt meg is örökítették egy fénykép formájában, amit elküldtek nekünk.

Fontos: Egyedül, a szabadban fussatok, mert a jelenlegi rendeletek szerint ez a megengedett!
Most kell igazán megmutatni városunk sportközösségének erejét! Fussatok sokan és gyűjtsünk minél több cipősdoboznyi ajándékot a Ceglédi Kistérségi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ számára, akik eljuttatják azokat a rászoruló családoknak!
SPORTOLJ VELÜNK CEGLÉD!