Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. Tovább →
Hotel Aquarell****
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. Tovább →

Pantomix - néma tréfakoktél

2018. június 16., Mély u. 1., Belépő: 2000 Ft, elővételben 1800 Ft.
Pantomix - néma tréfakoktél
Méhes Csaba egész estét betöltő, felhőtlen szórakozást ígérő, vidám pantomim műsora. A könnyű humorú jelenetek, a komikum klasszikus alaphelyzeteire építkeznek, és a klasszikus Decroux-i pantomimtechnika eszközeit vonultatják fel.

A néző mindjárt a program legelején különböző közönségjátékok, improvizációk révén résztvevőjévé, aktív szereplőjévé válik a cselekménynek.
A műsor vidám etűdjei között helyet kaphatnak mélyebb tartalmat hordozó, groteszk humorú, ugyanakkor közérthető jelenetek is.
Az egész program középpontjában az ember, az emberi viselkedésformák, a karakterek, jellemek különbözőségéből adódó – egy kívülálló számára sokszor humoros – helyzetek, konfliktusok állnak.

Az előadás minden korosztálynak megfelel, illetve a közönség igényeihez képest változtatható.

Előadja: Méhes Csaba
Fény, hang: Sólyom Tamás

http://www.mehes.hu/

Szeretnénk kedvezni a családoknak, ezért 14 éves kor alatt a belépés ingyenes!
Jegyek vásárolhatók a helyszínen.
További információ: 20/210-5221
Időpont: 19:00–21:00