Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. Tovább →
Hotel Aquarell****
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. Tovább →

Sárik PéterTrióxBeethoven /TELTHÁZ/

2020. január 25., Kossuth Művelődési Központ, Ingyenes!
Sárik PéterTrióxBeethoven /TELTHÁZ/
Magyar Kultúra Napja
Magyar Kultúra Napja: Sárik Péter Trió x Beethoven vonósokkal

Sárik Péter Trió és a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar kamarazenekarának koncertje egy részben (90’)
A Magyar Kultúra Napja alkalmából minden évben együtt köszöntjük a kultúrában dolgozókat és ekkor adják át városunkban a „Cegléd Város Kultúrájáért díjat” is.

Ez alkalomból egy igazán különleges koncertre invitáljuk Önöket. A Sárik Péter Trió Beethoven műveit dolgozta át a saját stílusára. A koncert repertoárjában a mester szimfóniáinak és zongoraszonátáinak részleteit adják elő. Beethoven dallamai és harmóniái keverednek a jazz és a popzene ritmusaival.
A műsor nagy része természetesen improvizáció, a Trió megidézi azt a kort, amikor még a klasszikus zenészek is rögtönöztek. A Sárik Péter Trió koncertjein megszokott, hogy a közönség aktív részese az előadásnak, most is így lesz: a zenekar együtt adja elő az Örömódát a hallgatókkal.

Ingyenes, regisztrációhoz kötött rendezvény.
Regisztrációs jegyek a Kossuth Művelődési Központ jegypénztárában igényelhetők.

Nyitás: január 6. 10:00
Nyitvatartás: 10.00-18.00
+3653505041 | Cegléd, Kossuth tér 5/a

Időpont: 19:00