Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. Tovább →
Hotel Aquarell****
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. Tovább →

Sose halok meg?

2024. november 22., , Jegyár: 3000 Ft/fő
Sose halok meg?
Koltai Róbert megkerülhetetlen alakja a magyar kulturális életnek.
Az Indul a bakterház, az Ámbár tanár úr, a Megy a gőzös, a Csocsó - avagy Éljen május elseje, a Hippolyt, a Csapd le csacsi! és a Sose halunk meg sztárja nemcsak színészként, de forgatókönyvíróként és rendezőként is maradandót alkotott. Drámai szerepek mellett a könnyed darabokban is bizonyított, emellett ő volt Illetékes elvtárs is!

Mi vár a közönségre?
Dés-dalok, tanárparódiák, versek, színházi történetek és vallomások, mert a Sose halok meg? című műsor egy zenés, verses, sztorizós kabaré.

Helyszín és időpont: 2024. 06. 14. 18:00 Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ színházterme (2750 Nagykőrös, Szabadság tér 7.)
Jegyár: 3000 Ft/fő


‼️Jegyek kaphatóak online: https://www.simon.management/.../koltai-robert-sose.../
vagy Személyesen a Kulturális Központ információs pultjánál nyitvatartási időben hétfőtől péntekig 8:00 és 15:30 között vagy érdeklődni lehet a 06-53-550-040-es telefonszámon!

Aki kérdez: Gaál Ildikó rendező
Aki mesél, versel, énekel, sztorizik és parodizál: Koltai Róbert Jászai-díjas, Érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.
?Koltai Róbert és Gaál Ildikó immáron négy közös könyve - Sose halok meg?, Az én kabarém, Végszót adok-veszek, Koltai 80 Filmeskönyv - képezi az est alapját.
Az előadás végén lehetőség lesz közös fotó készítésére, könyvvásárlásra és dedikálásra is.
ALKOTÓK, SZÍNÉSZEK
Koltai Róbert színész
Gaál Ildikó rendező
Simon Lajos producer
Simon Richárd menedzser