Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. Tovább →
Hotel Aquarell****
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. Tovább →

Szépkorúak Sportfesztiválja

2019. június 5., Gubody Park, Ingyenes!
Szépkorúak Sportfesztiválja
A Magyar Szabadidősport Szövetség 2019. június 5-én Cegléden a Gubody parkban rendezi meg a Szépkorúak Sportfesztiválját.

Az ingyenes Mozgás- és Életmód Napon több mint 40, kifejezetten a Szépkorúakra szabott mozgásformával várjuk a nyugdíjas résztvevőket, többek között gerinctorna, tánc, fitball, snookball, gördülő járművek, népi játékok, ütős-, célzó és dobó játékok, ügyességi feladatok szerepelnek a programban.

A testi-lelki-szellemi felfrissülés érdekében az aktivitások mellett szűrővizsgálatokkal, életmód tanácsadással egészül ki a rendezvény programja.
Cegléd városa várja a mozogni szerető szépkorúakat, az „Alföld kapuja” remekül megközelíthető vonattal, a vasútállomás pedig pár perces sétára található a sportcsarnoktól és a Gubody kerttől, a rendezvény fő helyszíneitől.