Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. Tovább →
Hotel Aquarell****
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. Tovább →

Varázslat két zongorára és egy énekhangra

2022. június 17., Kossuth Művelődési Központ, Jegyár: 3500 Ft
Varázslat két zongorára és egy énekhangra
Az előadással Kármán Sándor előtti tiszteletünket fejezzük ki, aki éveken át szervezte a Varázslat énekhangokra c. előadássorozatot.
Az előadás során amerikai jazzénekesnő Joan Faulkner mellett két neves zenész Csík Gusztáv – eMeRTon- és Liszt Ferenc-díjas dzsesszzzongorista és Csík Laura – zongoraművész lépnek fel és teremtenek varázslatot színpadunkon.
Csik Laura zongorajátéka során Bach, Mozart és Chopin műveket hallhatunk, míg Csik Gusztav és Joan Faulkner műsorán Gershwin, Cole Porter, Duke Ellington jazz sztenderdek és saját szerzemények szerepelnek.
Joan Faulknert a művészvilág A Hang-ként nevezi. Különleges és egyedi hangját Joan még a Boney M-nek és Milli Vanilinek is kölcsönözte. Joan Faulkner a Régi Világ hangja az Új Világban.
Az előadás bevételét a Ceglédi Dobmúzeum működtetésére ajánljuk fel.
A rendezvény fővédnöke Földi László országgyűlési képviselő.
Helyszín: Kossuth Művelődési Központ színházterem
Jegyár: 3500 Ft

Időpont: 19:00