Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. Tovább →
Hotel Aquarell****
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. Tovább →

XX. Nagykőrösi Arany-Napok és Polgárrá Fogadási Ünnepség

2019. szeptember 6. - 2019. szeptember 8., Cifrakert, Ingyenes!
XX. Nagykőrösi Arany-Napok és Polgárrá Fogadási Ünnepség
Nagykőrösi Arany-Napok 1935 óta…

A kultúra egy hatalmas ajándék, életünknek a legszebb földi lenyomata, de egyben felelősség is: őrizni és továbbadni kötelességünk.
Arany János a magyar kultúra sorsát mindig szívügyeként kezelte. Mi, kőrösiek szintén szívügyünknek tekintjük, hogy minden helyi és idelátogató érdeklődő számára szeptember második hétvégéjén színes programfüzér keretein belül megemlékezzünk és betekintést nyújtsunk munkásságába, életébe. Rendezvényünk természetesen nem merül ki az irodalmi nosztalgiában, minden kedves kikapcsolódni vágyó vendég talál nálunk kedvére való elfoglaltságot!
Gyönyörködhet a színpompás ruhában felvonulókban, vagy tartalmasabban megismerheti Toldi írójának életét. Ha netán a számtalan fellépő mellett kedve támad, akkor megpihenhet a Sör-kertben.
Ha az ízelítő meghozta kedvét, akkor ünnepeljünk együtt a magyar balladaköltészetet Nagykőrös szívében.

Részletes programleírás:
2019. szeptember 7.
Sasvári Sándor
Varga Miklós
Kerekes Band

Retro Party
Frehs
Hip-Hop -Boys
Kerozin
Zoltán Erika
DJ Antonyo- classic house

2019. szeptember 8.
Szandi
Feke Pál
R-GO

A programleírás folyamatosan frissül.