Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Egészség, szórakozás, pihenés, sok – sok vidámság… Csak néhány ok, amiért érdemes a Cegléden található Ceglédi Gyógy-és Strandfürdőbe ellátogatni. Tovább →
Hotel Aquarell****
Látogasson el családjával Cegléd legszebb szállodájába! A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt. Tovább →

ERDŐFÜRDŐ

2024. május 11., , Ingyenes!
ERDŐFÜRDŐ
Relaxációs erdei séta a madarak és fák napja alkalmából
Az erdőfürdő egy vezetett, tudatos séta a természetben. A megnevezés az 1980-as években Japánban kidolgozott shinrin-yoku módszer nevének megtévesztő tükörfordítása, ugyanis a séta a legritkább esetben jár tényleges fürdőzéssel. Az eredeti elnevezés tartalmilag sokkal inkább azt fejezi ki, hogy érzékeinkkel elmerülünk a természet atmoszférájában.
A módszer világszerte egyre népszerűbb; figyelemre méltó eredményekkel kezeli a természettől elszakadt, „modern” városi ember olyan civilizációs megbetegedéseit, mint:
- a stressz okozta szív- és érrendszeri (kiemelten a magas vérnyomás) és emésztőrendszeri megbetegedések.
- a stressz eredetű hormonális problémák, terméketlenség,
- a szorongás,
- a kiégés és
- a depresszió

Helyszín: 2750 Nagykőrös, Pálfája erdő bejárata
Időpont: 2024. 05. 11. 13:00-15:00

Jelentkezés: 06/30-872-2016 -os telefonszámon, vagy a mariapalinkas@freemail.hu e-mail címen. A programra elsősorban felnőttek jelentlezését várjuk!
Gyere, próbáld ki Te is!