Ceglédfürdő Kalandpark

A kalandpark a Ceglédfürdő és Csúszdapark közvetlen szomszédságában található, a tó partján, a természet közelében. Itt valóban erdőben kirándulhat, sportolhat, kipróbálhatja magát, a természet tapintható közelsége pedig teljessé teszi a kikapcsolódást.A Kalandparkban gyakorló- és gyermekpálya, kezdő- és profipálya valamint a 6 átcsúszásból álló canopy megtalálható. A vegyes fákból álló erdőben a tó felett átvezető canopy valódi elszántságot igényel, 12 méter magasságból másképp néz ki a világ, de igazán sportos kikapcsolódást nyújt a négy, különböző nehézségű akadályokból összerakott kalandpark pálya a család minden tagjának.

A gyermekpályára 140 cm alatti kalandozókat várunk, felnőttpályáink pedig a legváltozatosabb kihívások elé állítják az embert. Mindez persze teljes biztonságban, hiszen darukötelek és karabinerek, valamint az alpinmentésből vizsgázott stáb segíti a kalandozást.2016-tól már nemcsak az akadályok legyőzése és a tó feletti átcsúszás miatt érdemes kilátogatni a kalandparkba, hiszen pihenőhelyek, homokozó, főzőhely és több új érdekesség is várja a látogatókat.

Az eredetivel szinte megegyező aerosoft mesterlövész puskával kipróbálhatjuk, mennyire biztos a kezünk, de választhatunk sorozatlövésre alkalmas fegyvert is. A park egyik szélén egy fára telepített "fészekből" és a földről is lőhetünk célba.

A parkban új padok és asztalok, valamint főzőhely várja a pihenni vágyókat, de homokozóval, "brilliáns csapdával", erdei hintával, kötéltánccal is bővült a kínálat, így a park ma már alkalmas több órás, tartalmas családi, baráti vagy akár céges összejövetel lebonyolítására.

Az erdő melletti tó felett ma már nemcsak átcsúszni lehet, hanem kajakozni, kenuzni , csónakázni a tavon, vagy a labdagömb segítségével egyszerűen lebegni a vízen.
Aki a számítógép vagy a tv nézés helyett az aktív pihenést, feltöltődést választja, látogasson ki a Ceglédfürdő Kalandparkba!Web: www.kalandparkcegled.hu
Nyitva: szombat és vasárnap: 10:00-17:00
Telefon: 06/70-947-3922

Gyermekmegőrző a kalandparkban
Közbe jött valami, mégis dolgoznod kell, nem ér rá a nagymama, a tábor még nem kezdődik, mi legyen a gyerekkel?
Gyertek a kalandparkba, ahol akár egy napig is kalandtáborozhat a gyermek.
Részletek a www.kalandparkcegled.hu-n vagy a 70/947-3922-es telefonszámon.