Panoráma Apartman

Panoráma Apartman
2700 Cegléd, Szabadság tér 6. B.,
Cegléd Belvárosában a Panoráma Apartmanba várjuk azokat a kedves vendégeinket, akik nem akarnak hotelban megszállni, viszont a kényelmet sem szeretnék nélkülözni.

A szállás az M4 autópályától csupán 3,5 km-re az M5 autópályától 25 km-re a város központjában található. Azoknak, akik kíváncsiak a város lenyűgöző látványosságaira és azoknak is akik üzleti úton vannak, megfelelő választás. Ha pihenni és kikapcsolódni vágyik, ezt megteheti a város méltán híres Gyógyfürdőjében és Szabadidőközpontban, valamint a 18 csúszdás Aquaparkban.
Tartózkodása alatt csak Ön és a családja/barátai fognak itt megszállni. Az apartman szobáiból és a konyha-étkezőből a műemléki Szabadság térre, Közép-Európa legnagyobb Református Templomára és az Evagélikus Templomra látunk. A tágas, teljesen felszerelt konyhában a főzési és az étkezési lehetőség biztosított.

Nekünk, mint vendéglátóknak fontos, hogy a vendégünk tiszta, otthonos lakásba érkezzen, mintha haza jönne. Ha ez a vendégünk megelégedésére is szolgál, teljes az örömünk. Megtiszteltetés számunkra, ha a vendégünk szálláshelyként a Panoráma Apartmant választja. Azt gondoljuk, nemcsak a város szívében elhelyezkedő kellemes apartman, hanem az a kényelem, hogy 200 méteren belül vannak éttermek, boltok, pékségek, mozi, színház, uszoda, jó érzéssel tölti el az ide érkező vendégeinket. Az, hogy a lakás minden ablaka műemléki parkra és műemlékekre néz, rendkívül egyedivé teszi.

A városban lehet lovaskocsikázni, az apartmantól 15 percre Magyarország leghosszabb (820m) épített amatőr Gokart Parkja és Tollaslabda Csarnok található, ahol edzőtermek is vannak.

A környező nagyvárosok Kecskemét, Szolnok 35 perc alatt, Budapest és Szeged 60-75 perc alatt érhető el gépkocsival és tömegközlekedéssel.

Fotók