Thermal Village Cegléd

Thermal Village Cegléd
2700 Cegléd, Szent Márton u. 1. +36 30 617 1950 info@thermalvillagecegled.com http://www.thermalvillagecegled.com
A Thermal Village Cegléd üdülőfalu maximális kényelmet nyújt vendégeinek. A három négy és három hat fős faházbelső berendezése minden igényt kielégít, szinte luxus körülményeket kínál az idelátogatóknak.

A komplexum 2019-ben épült, a tervezésnél maximálisan figyelembe vették a környezetvédelmi szempontokat, így mind faházak, mind pedig az igényesen kialakított külső területek megfelelnek mind a magyar mind pedig az európai legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is.

Három kétszobás és három egyszobás faházunk bútorai egyedi tervezésűek, fürdőszobáinkat belsőépítészek és keramikusok együtt álmodták meg. Nincs két egyforma szoba, de még két egyforma lámpa vagy gyertyatartó sem. Minden épületben felszerelt konyha és egyedi bútorokkal berendezett terasz várja vendégeinket. A szobákba egy babaágy kérhető és ágyazható a nappalikban található kanapé is.

Természetesen gondoltunk a kicsikre is, akik, ha megunták az Aquapark csúszdáit, gondtalanul játszhatnak a házaink között kialakított játszótéren.

Üdülőfalunk alig száz méterre fekszik a méltán híres és népszerű ceglédi termálfürdőtől, a közvetlen közelben több étterem, gokartpálya, lovarda, kalandpark és paintballpálya található, melyeket vendégeink kedvezményesen vehetnek igénybe. De Cegléd központjában is számos kikapcsolódási lehetőség várja a turistákat.

Látogassanak el a Thermal Village Ceglédbe, ahol elfeledhetik a városi nyüzsgést, élvezhetik a friss erdei levegőt és csöndet. Hozzák magukkal házi kedvenceiket is, és osztozzanak velük a boldogságban és környezet szépségében.

Fotók